Utbildning för nya stödpersoner startar i januari

Ett volontäruppdrag på Brottsofferjouren är intressant, lärorikt och din insats gör skillnad. Som volontär hos oss får du: Läs mer och ansök här. Du måste vara över 18 år. Utbildningen startar i januari. Jag känner varje gång när jag är klar för dagen att jag verkligen har uträttat något som har betytt något för någon. […]

Ung man på balkong

Ett volontäruppdrag på Brottsofferjouren är intressant, lärorikt och din insats gör skillnad. Som volontär hos oss får du:

  • 30 timmars utbildning plus praktik
  • Vara del av en gemenskap som bygger på mycket värme och empati
  • Många givande möten med både kollegor och stödsökande
  • Interna utbildningar och kunskap inom brottsofferområdet

Läs mer och ansök här.

Du måste vara över 18 år. Utbildningen startar i januari.


Jag känner varje gång när jag är klar för dagen att jag verkligen har uträttat något som har betytt något för någon.

– Vittnesstöd

Jag har engagerat mig i Brottsofferjouren för att vi verkligen gör skillnad!

– Stödperson